Az emeseujfalusi.hu webáruház
Általános Szerződési Feltételei (ÁSzF)

                                            hatályos 2020.10.15-től

1. Általános információk

Internetes áruház elnevezése: emeseujfalusi.hu,

Üzemeltető: Ujfalusi Emese Vanda (továbbiakban, mint Kereskedő)

Székhelye: 1144 Budapest, Bonyhádi utca 72.

Posta cím: 1144 Budapest, Bonyhádi utca 72.

Nyilvántartási szám: 52218507

Adószám: 68764894-1-42

E-mail cím: info@emeseujfalusi.hu,

Telefon: +36306605783

Képviselő: Ujfalusi Emese Vanda

A webáruházban megjelenített termékek ára forintban értendők, a törvényes ÁFÁ-t tartalmazzák, de a szállítási költséget nem. Kereskedő az árváltoztatás jogát fenntartja azzal, hogy a már megrendelt termékek vételárát nem változtatja. Abban az esetben, ha Kereskedő legnagyobb gondossága ellenére hibás ár kerül a webáruház felületére, Kereskedő nem köteles a terméket a hibás áron szállítani, hanem felajánlhatja a helyes áron történő szállítást, amelynek ismeretében Vásárló elállhat vásárlási szándékától.

Az emeseujfalusi.hu weboldalon elérhető webáruházban feltűntetésre kerülnek a termékek nevei, kiszerelési egységei, az elérhető színek (a monitoron megjelenített színek eltérhetnek a valós színektől!), a termékek képei (ahol van ilyen), rövid leírásaik és áraik. A nem megfelelő szín kiválasztásáért Kereskedő nem vállal felelősséget, illetve csak olyan esetben vállalja a cserét, ha a terméket eredeti, sértetlen csomagolásában, érintetlen állapotban juttatja vissza a Vásárló.

2. Regisztráció

Vásárló a weblapon történő regisztrációjával, vásárlásával kijelenti, hogy jelen ÁSzF, és a weboldalon közzétett Adatkezelési tájékoztató feltételeit megismerte, azt elfogadja, az adatkezeléshez hozzájárul. Vásárló a regisztráció, vásárlás során köteles a saját, valós adatait megadni. A regisztráció, vásárlás során megadott valótlan, vagy más személyhez köthető adatok esetén a létrejövő elektronikus szerződés semmis. Kereskedő kizárja felelősségét, amennyiben Vásárló más nevében, más személy adatainak felhasználásával veszi igénybe Kereskedő szolgáltatásait. Kereskedőt a Vásárló által pontatlanul, tévesen megadott adatokra visszavezethető szállítási késedelemért, más problémáért, hibáért semminemű felelősség terheli. Kereskedőt nem terheli felelősség azon esetekben, ha Vásárló regisztrációs jelszavát elfelejti, vagy mások számára hozzáférhetővé teszi, s abból kár keletkezik.

3. Rendelés

A webáruház online rendeléseket fogad, azonban munkatársaink várják Vásárló érdeklődését e-mailben, telefonon vagy személyesen: Aradi szalon, Budapest, VI. ker., Aradi utca 57 is. Ebben az esetben a rendelések nem a webáruház keretén belül kerülnek rögzítésre és teljesítésre, ezért egyedi ajánlat kérésnek minősülnek. Abban az esetben, ha a rendeléssel kapcsolatosan bármilyen probléma, kérdés felmerül (pl. nem egyértelmű a rendelés, szín, méret hiány esetén) munkatársunk minden esetben megpróbálja felvenni Vásárlóval a kapcsolatot (ezért is kérjük az elérhetőségi adatokat pontosan megadni). Ha ez többszöri kísérletre sem sikerül, töröljük a rendelést. A megrendelés nem minősül szerződésnek, a szerződés a megrendelés visszaigazolásával lép életbe. Megrendelését Ön szabadon módosíthatja, törölheti a rendelt termékek szállítónak való átadásáig.

4. Teljesítés

Az emeseujfalusi.hu honlap webáruházba érkezett rendelések feldolgozása munkanapokon 9-18 óra között történik. A megrendelés csak akkor tekinthető érvényesnek, ha azt Kereskedő visszaigazolja. Kereskedő kizárja felelősségét, ha a visszaigazolás helytelenül megadott e-mail cím, vagy a címhez tartozó tárhely telitettsége miatt nem érkezik meg. A megrendelt termékeket az Aradi szalonból, raktárkészletről szállítja. Amennyiben a rendelt termékek hiánytalanul rendelkezésre állnak, azok legkésőbb a rendelést követő második munkanapon átadásra kerülnek a szállítást végző vállalatnak. Amennyiben a rendelt termék nincs raktáron, munkatársunk minden esetben megpróbálja felvenni a Vásárlóval a kapcsolatot, hogy tájékoztassuk, hogyan tudjuk a rendelést teljesíteni. Ha a Vásárló a megrendelt terméket bármilyen okból nem veszi át, nem keresi, a küldeményt saját költségünkön visszaszállíttatjuk, azonban a továbbiakban azonos Vásárlótól, azonos címről nem áll módunkban rendelést fogadni. A csomag újra küldésére csak abban az esetben kerülhet sor, ha Vásárló a megrendelés és a szállítás (a korábbi szállítás, visszaszállítás költségével együtt!) díját előre utalással kifizeti.

5. Szállítás

Webáruházunk kizárólag Magyarország területére vállal szállítást.

  • Személyes átvétel:
    a megrendelés átvehető az Aradi szalonban (Budapest, VI. ker., Aradi utca 57.) egyeztetett időben (hétfő-péntek 9-18 óra között, szombaton 9-13 óra között).
  • Házhoz szállítás:
    a Csomagküldő szolgáltatásával. (Kiszállítás munkanapokon 8 és 17 óra között várható.)
  • Költségek:

személyes átvétel esetén: nincs szállítási költség

utánvételes szállítás esetén: 1650 Ft.

bankkártyás fizetés: kiszállításnál, az átvételnél lehetséges

ingyenes szállítás: bruttó 100.000 Ft. rendelési érték felett

6. Fizetés

személyes átvétel esetén: készpénz

házhoz szállítás esetén: bankkártya, készpénz (utánvétel)

FIGYELEM! Nagyon fontos!

2020. július 1. után a NAV rendelete értelmében valemennyi vállakozóknak, vállakozásoknak kiállított számlát jelenteni kell! Kérjük jelezze, magánszemélyként vagy vállalkozóként, vállalkozásként kéri az ÁFA-s számlát. Amennyiben vállalkozóként, vállalkozásként kéri a számlát, az adószámot minden esetben kérjük megadni a rendeléskor! Köszönöm.

7. Elállási jog

Az Europai Parlament és a Tanács 2011/83/EU számú irányelvének, továbbá a fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól szóló 45/2014.(II.26) Kormány rendelet szabályozása értelmében Vásárló a megrendelt termék kézhezvételétől számított 14 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől, a megrendelt terméket Kézhezvételi időpont a bolti átvétel esetén a rendelés bolti átvételének időpontja, házhoz szállítás esetén a szállítótól való (postától) átvétel időpontja. Elállás esetén a Vásárlót kizárólag a termék visszaküldésének költsége terheli, de Eladó követelheti a nem rendeltetésszerű használatból eredő anyagi kár megtérítését. Vásárló nem élhet elállási jogával, romlandó vagy minőségét rövid ideig megőrző termék esetén, olyan zárt csomagolású termék esetén, amely egészségvédelmi vagy higiéniai okból az átvételt követő felbontás után nem küldhető vissza, vagy jellegénél fogva az átadást követően elválaszthatatlanul vegyül más termékekkel.A rendeléstől való elállást Vásárlónak minden esetben írásban kell jelezni a webáruház elérhetőségeinek valamelyikén. Kereskedő az áru ellenértékét a visszaküldött csomag kézhezvételétől számítva 14 napon belül visszajuttatja Vásárlónak.

8. Szavatosság, jótállás

Az emeseujfalusi.hu webáruház az általa eladott termékekre, annak típusától függően eltérő idejű, a hatályos jogszabályoknak megfelelő szavatosságot vállal.

9. Felelősség korlátozása

Az emeseujfalusi.hu webáruházban kínált termékek egy részének használata feltételez szakmai (sminkes, maszkos) ismereteket, gyakorlatot. Ezen termékeket "szakmai használatra" jelzéssel jelöljük. Használatuk kizárólag saját felelősségre történik. A webáruházban történő vásárlás feltételezi, hogy Vásárló birtokában van az internet nyújtotta lehetőségeknek, s azok korlátainak, amelyeket tudomásul vesz és elfogad, különös tekintettel a technikai lehetőségekre és hibákra. Kereskedő nem vállal felelősséget semmilyen kárért, amely a weboldalra való csatlakozás miatt következett be. Vásárlót terheli számítógépe, illetve az azon lévő adatok védelmének kötelezettsége. Kereskedő nem vonható felelősségre olyan dologgal kapcsolatosan, ami nem áll irányítása alatt, amire nincs közvetlen ráhatása. Kereskedő jogi úton szerez érvényt jogainak minden olyan esetben, ha webáruháza felhasználásával próbálnak törvénytelenséget, csalást elkövetni. Az emeseujfalusi.hu webáruház tulajdonosa nem vonható felelősségre harmadik személy által valamely résztvevő rovására elkövetett vásárlás miatt. Kereskedő szabadon megváltoztathat bármilyen árat, határidőt, szabadon módosíthatja a vásárlás feltételeit. A módosítás abban az időpontban lép életbe, amikor az a weboldalon (webáruházban) megjelenik. A termékekről közölt képek illusztrációk, a képernyőn látható színek, méretarányok eltérhetnek a termék valós színeitől, méretétől. Kereskedő és Vásárló vitás ügyeiket békés úton próbálják rendezni.

10. Adatvédelem

Vásárlók, regisztráltak személyes adatainak felhasználása az Adatvédelmi törvény hatályos szabályozásának megfelelően történik. Kereskedő rendszere a Vásárlók aktivitásáról adatokat gyűjthet, amelyek nem kapcsolhatók össze a Vásárlók által, a regisztráció alkalmával megadott egyéb adatokkal, sem más internetes honlapok vagy szolgáltatások igénybevételekor keletkező adatokkal. Kereskedő jogosult a Vásárló részére hírlevelet vagy egyéb reklámlevelet küldeni, amennyiben Vásárló a regisztráció alkalmával a megfelelő adatai megadásával ehhez előzetesen, egyértelműen és önkéntesen hozzájárult. Kereskedő nem köteles ellenőrizni, hogy Vásárló által megadott adatok valósak, helytállóak-e.

11. Szerzői jogok

Miután az emeseujfalusi.hu honlap és ez alatt elérhető webáruház szerzői jogi műnek minősül, valamennyi tartalma szerzői jogi védelem alatt áll. A weblapon megjelenő tartalom egészét vagy annak részletét tilos Ujfalusi Emese Vanda egyéni vállalkozó, mint jogtulajdonos írásbeli engedélye nélkül letölteni, felhasználni, többszörözni, a hivatkozás kivételével. Ujfalusi Emese Vanda fenntartja jogát domain neveire, az azokkal képzett másodlagos domain nevekre, internetes reklám felületeire, szolgáltatásának valamennyi elemére.

Budapest, 2020. október 15.