Hihetetlen szerencsésnek mondhatom magam,hogy a szenvedélyem egyben a munkám is. Nagyon hálás vagyok a sorsnak,hogy rátaláltam erre az útra és minden nap azért dolgozom,hogy kihozzam a maximumot magamból és ebből a csodálatos szakmából. 

Gyerek korom óta szenvedélyesen rajongok a sminkekért. Én voltam az a kislány, akinek az összes rózsaszíndobozos szívecske formájú sminkkészlet megvolt.

2016-ban kezdtem el tanulni a Domique Roberts professzionális sminkiskolában,  és 2017-ben vehettem át a diplomámat.Az egy évig tartó képzésnek minden pillanatát imádtam. Az első sminkes munkámra még a tanfolyam befejezése előtt kértek fel. Emlékszem nagyon izgultam. Szerencsére nagyon kedves és türelmes volt a modell és a fotós is, így jó emlékként gondolok vissza rá. Onnantól kezdve nem volt megállás, folyamatosan jöttek a megkeresések. Egyre több, egyre nagyobb és egyre komolyabb munkákra. A karrierem kezdetének legmeghatározóbb pontja az volt, mikor felkértek a Feleségek Luxuskivitelben című műsor vezető sminkes pozíciójára, amit örömmel fogadtam. A műsornak köszönhetően még inkább kinyílt számomra a sminkes világ és azóta is minden nap újabb és újabb kihívásokkal nézek szembe.

Nagyon fontos volt számomra, hogy a sminkes szakma minden területét megismerjem és hogy tapasztalatokat gyűjthessek. Először egy Glamour fotós mellé kerültem, azután jöttek a különböző felkérések. Videóklip forgatások, esküvők, divatbemutatók, napi sorozatok, heti sorozatok, élő showk. Nagyjából minden, ahol egy sminkes megfordulhat. Ugyan tapasztalat gyűjtésből sosem elég, de talán most már bátran állíthatom, hogy a legjobb tudásom szerint sikerült tökéletesítenem mindent, amit az évek során megtanultam. 

2020-ban lehetőséget kaptam, hogy én lehessek a világ egyik legnagyobb és legelismertebb sminkmárkájának az egyik képviselője, ezzel életem egyik legnagyobb álma vált valóra. Óriási megtiszteltetés és szakmai elismerés, hogy az Anastasia Beverly Hills megtisztelt a bizalmával.

 Az első szemhéjpaletta, amit megvásároltam magamnak az Anastasia Bevery Hills Modern Renaissance paletta volt. Azóta se telik el nap , hogy ne használjam valamelyik terméküket. Nagy rajongója vagyok a márkának. Bízom benne, hogy az eddig szerzett tapasztalatom és tudásom segítségével minden magyar nő megismeri majd ennek a fantasztikus márkának a termékeit.